Dům kultury Šumperk na Facebooku
Dům kultury Šumperk na Instagramu
PROGRAM NA E-MAIL
/images/uploads/1717401925-undergroundcomedyclub-742jpg.jpg

PÁTEK 27. ZÁŘÍ, 19:00, kino RETRO. Oblíbený stand-up známý z Comedy Clubu a z pořadu na Stream.cz nyní přijíždí do Zábřehu. Podstrojí vám pořádnou porci humoru, co je občas jemný jak dětská prdýlka, jindy nabroušený jako břitva v barber shopu. Dvouhodinová ultimátní show plná humoru, který vás nenechá v klidu. Témata, o kterých se nemluví. Stand-up comedy show, která není povrchní. Jen komik a jeho publikum. Žádné kulisy, kostýmy, žádné role ani připravené skeče, ale vtipy ostré jako pepřový sprej! Vstupenky na místa: v předprodeji 280 Kč, v den akce 330 Kč.

NIKOLA DŽOKIČ - váš  oblíbený Srb, nikdy kladivo. Barový myslitel, playboy v důchodu a notorický sběrač průserů. Jeho stand-upy jsou přesné a jemné jako dobře vychlazená rakije. Nebo rána nožem.

MARTIN FILIPPI - Má italské příjmení, německý účes ale je Čech jako poleno. Má rád slovní hříčky, kvůli kterým se v jeho vystoupení moc pravdivých věcí nevyskytuje. Mluví o životě, ale ne o svém. O úspěchu, ale ne o svém. O vlasech... O to divnější to pak je, když se něco soukromého rozhodne zařadit. Doufá, že je vtipnější, než umělá inteligence.

LIBOR MACHÁČEK - Libora Macháčka můžete znát z pořadu Comedy Club, konkrétně z vystřižených záběrů. Libor při svých stand-upech mluví o všem, co mu vadí, od sebe, přes matky až po supermarkety Penny. Vystupuje zejména z důvodu finanční tísně, jelikož studoval politologii a jeho OnlyFans účet příliš velký úspěch nezaznamenal.


STAND-UP S UNDERGROUND COMEDY CLUB

Datum 27.09.2024
Čas 19:00
Místo konání Kino Retro Zábřeh
KOUPIT